top of page

Buďte opatrné, ať jste kde jste!!!


Den se končí jako lidksé životy


Včera jsem se rozplývala nad Holi a už tu máme první oběti... V blízkosti věhlasné diskotéky v „Údolí Leopardů" v noci našli tělo mrtvé ruské dívky. Viděla jsem i fotky, které si místní posílají před sociální sítě a řeknu vám, zvedly by ze židle i silné nátury, ze solidarity se vyhnu sdílení. Zubožená mrtvola ještě čerstvě pomalovaná jako ten den všichni od uší až po paty. Takže Holi nemusí být jen veselí, ale i utrpení znásilnění ukončené smrtí.

Jak a proč byl zničen dvaadvacetiletý život je zatím v šetření, ale stejně je to smutné oznámení. Ale má to jeden hlavní důvod, proč se o tomto mordu tady na blogu zmiňuju. Už při tom pestrobarevném juchání a skotačení jsem si na párty uvědomila, jakým rizikům se cizinky tady v Indii vystavují.

Pozorovala jsem skupinku mladičkých Němek, rozhodně něco pod dvacet, v přiléhavých minisukních a bez podprdy, vlnící se v sexy bocích. Vypadaly by roztomile někde na berlínské diskotéce, ale tady v džungli nevyzpytatelné Indie vypadaly až příliš vyzývavě. Hypnotizovala jsem anděly, ať je ochrání. Ony si to samozřejmě neuvědomují, že se pohybují v naprosto odlišném kulturním prostředí, a že co je vhodné a přípustné v Evropě je tady nestoudné a abnormálně přitažlivé, obzvláště pro nadržené indické šohaje;-))). Vím, že to nedělaly záměrně, ony vlastně dělaly jen to, že se bavily, ale tuší, jaké emoce a vášně u cizích národů vyvolají? Měly by být více obezřetné, tak si mohou ochránit své zdraví, tělo i život.


Nechci tady prudit, ale záměrně zdůraznit, abychom především my ženy při cestování měly na zřeteli distingované chování, zbytečně na sebe neupozorňovaly a nezvyšovaly tak zbytečné riziko nemilých událostí;-).

Obezřetně, střízlivě a adekvátně podle lokalit uzpůsobovaly vzezření, oblékání i chování, to za holý život přece stojí!


Takže dámy, holky, kočičky, opatrně a ať se vždy celé, nedotčené a spokojené vrátíte ať už z párty na Stodolní či z daleké cesty ओं♡♫

bottom of page