top of page

Cestování je tsunami inspirací


Veřerní Ronda je přepychově romantická


Nějak jsem se včera před usnutím rozněžnila, ale to je právě ta paráda, že když člověk vyrazí, opět cítí a prožívá vehementně ty jednoduché maličkosti, které jsou v podstatě velké věci a s každým krokem otvírá oči. To na cestování právě miluji a zjištění, jak mi to chybí mi dodává tsunami inspirací.

Mé srdce jásá, duše zpívá a já jsem zase živá!!! Tralala.


Abych taky nebyla, v prohlubni pod hradbami Rondy, v mlýně, v úkrytu fíkovníků a té nejleší energetické společnosti. Lidí, jež cestují. Halelujá, křičela bych já, ale udržím emoce na uzdě, vždyť je strašně brzy. Spím nahoře na dvojposchoďové posteli a za noc asi 10x odkryju závěsy, abych viděla pohled pro Bohy.


Štípnu se a opravdu nespím, to co vidím je realita, turistická atrakce nejen pro Japonce, ale zvláštně okázalá neřku-li spanilá. To je Ronda a na dně stodvacetimetrové rokle klokotá říčka a já se převaluju na palandě jako náměsíčná. Opravdu se mi to nezdá, že jsem se tady ocitla. Už si plánuji, jak s rozbřeskem a prvním ptáčkem vyrazím v honbě za dokonalými snímky s průčelím. Vždy mě tato mánie chytne, když jsem na nějakém magicky panoramatickém místě. To je prostě samozřejmé, za to se na mě nezlobte. Jsem nepolepšitelná maniačka v honbě za snímkama.

Zatím je černočerná tma, ale za pár hodin to bude výstavní podívaná!


Výhled z okna

bottom of page