top of page

Manifestátorky Tajemství na Gili

Neuvěřitelné setkání na Gili


Zázraky se dějí mezi nebem a zemí a taky někdy na Gili 😁 🤸♂️ 🌈 🌊

Do plážové restaurace vchází Nela a srdečně se vítáme. Obě dvě jsme živoucí Manifestátorky Tajemství a po osmi letech jsme se setkaly! Praha - Gili! To je k neuvěření;-))). Včera mi napsala, že ji to „100% vychází a až ji to děsí" ;-))). Tak to má někdo štěstí;-). Máme to stejně, vše, na co pomyslíme, do života přitahujeme instantně. Pravděpodobně karmicky zaslouženě chicht.


Nela je prostě skvělá, vždy věděla, co chtěla a tak to má a dělá. Setkaly jsme se přesně před osmi lety na semináři Tajemství, kde jsme si vlastně uvědomily, že jsme tak již žily dříve, jen jsme s tím nepracovaly vědomě. Se zákonem přitažlivosti jsme se nerozlučně skamarádily, své vision boardy přeměnily do skutečnosti v životní velikosti a žijeme život vlastních snů a neuvěřitelných úspěchů. Manifestace vlastního pokroku vidíme na každém kroku a jsme strojvůdkyně vlastního osudu. Kočírujeme ho směrem k vizualizaci vlastního potenciálu a osobního údělu. Je asi jediná česká žena, kterou znám, jež si dovolí co hrdlo ráčí a přitom se nemračí;-). Září a usmívá se od rána do večera, její pozitivita je nakažlivá, sice tvrdě dře, takže všechna pozlátka má náležitě zasloužená, ale užívá života zplna hrdla a jsem strašně ráda, že jsem na ni v Praze tehdá narazila. Od té doby jsem ji ani jednou neviděla.


Občas, když jsem bývala smutná nebo nerozhodná, tak jsem se podívala na její FB posty a okamžitě mě nakopla, i když o tom ani nevěděla. Prostě žije svůj osobní příběh a je modelovým příkladem pro mladší generaci, že žít v souladu se svým srdcem se vyplácí.


Příteli vždy vypráví, jaké se ji dějí náhody a jak to vše spolu souvisí, on to asi nepochopí, ale my dvě se smějeme, protože „my víme a že o náhody nejde" ;-). Je to tam nahoře tak nastavené a my to jen přitahujeme 😜 😁 😂 ✌️.

Dvě štístka česká, usměvavá;-))).


Máváme a přejeme, ať to máte stejné 🍀 🍀 🍀 ☀️ ☀️ ☀️ 🙏 🙏 🙏.



bottom of page