top of page

2. přednáška Cesta za vysněným snem


Cesta za vysněným životem není procházka růžovým sadem


REPETE!

POZNAMENEJTE SI DO KALENDÁŘE❣❣❣


5.9.2018 - PRAHA, STUDIO K3, OD 18:30 - 20:30 HOD

SAMA NA CESTÁCH – CESTA ZA VYSNĚNÝM ŽIVOTEM

Přednáška s promítáním


Vystoupení a sdílení světoběžnice, blogerky a spirituální nomádky Alexandry, známé pod přezdívkou SAMA NA CESTÁCH, která už 8 let cestuje po světě sólo a inspiruje druhé k nalezení vlastního potenciálu i k cestě za štěstím a osobním naplněním. Je přesvědčena, že v odvaze, sebelásce a víře v sebe všechno dokážeme, změnit od základů životní styl a vyrazit. Záměrem cest není pouze poznat krásy světa ale především objevit ty vlastní, uložené hluboko ve vlastní duši.

Její historky jsou opravdu pikantní...

Poté, co ji po měsíci na cestě kolem světa opustil přítel, zůstala v Jižní Americe sama a s báglem ji procestovala z Konce světa, překrásné Patagonie až k Panamskému průplavu. Z cestování na vlastní pěst byla nadšená a tak jednoduše pokračovala. Pak si zamilovala Bali, kde žila 4 roky, poté se odklidila do Indie, kde se věnovala józe a spirituální obrodě. Je toho hodně, podrobnosti uslyšíte ústně;-).

Navštívila již 60 zemí a tvrdí: „Nejde o to, kolik toho člověk vidí, ale jaké za sebou zanechává stopy v srdcích lidí a na planetě Zemi. Jak je vědomý, ohleduplný a láskyplný k sobě a ke svému okolí.”


Přednáška bude obsahovat upřímné sdílení o tom, jak krušné byly začátky, jak ne vše je jen úsměvné jak dokládají fotografie, z čeho své cesty financuje a jaké dobrovolnické mise má za sebou a jak prožít vše na plno. Povypráví, jaké to je, zotavit se po úraze ramene i zážitcích ze zemětřesení a co ji motivuje a uzdravuje. Jak se žije v ašrámech i budhistickém klášteře. Dozvíte se, jaké to je, být sama žena ve spárech nevyzpytatelného světa.

Říká: „že si každý zaslouží mít, po čem touží a sny změnit v realitu žití”, její vyprávění je velice obohacující a motivační.


Součástí povídaní bude i promítání a bude prostor pro dotazy i sdílení.


Doporučený příspěvěk: 200 Kč


Jeden z nejúspěšnějších článků: KDE NA TO BEREŠ?



Motto: ♥♥♥ POMOC JE SDÍLENÍ, SDÍLENÍ JE PÉČE, PÉČE JE LÁSKA♥♥♥




bottom of page