top of page

Vzdávám holt zdravému slunění

Už jsem psala, že sdílení je nejlepší ochrana, a dnes jsem se přes Facebokovou komunitu dozvěděla, že se pančují nejen lihoviny, ale i opalovací krémy!!!

Zakoupená Nivea s 80+ UV faktorem v letovisku v Goa byla naplněná tělovým mlékem a tříletá holčička byla spálená až běda. Paní na hlídaní ji mazala jak mohla, ale bolestivé katastrofě prostě nezabránila.


Toto je podle mne zvěrstvo nejsilnějšího kalibru. Lámu si hlavu nad tím, jestli si lidé lačnící po zbohatnutí uvědomují, jaké krutosti a rány druhým způsobují. Alkohol může mít za následek oslepnutí, spáleniny kůže rakoviny, atd.

Smutné, co se děje na naší planetě…


Co je na tomto případě úsměvné je, že opalovací krém Nivea 80+ ve škále produktů této oblíbené tradiční značky ani neexistuje!!! Takže podvodníci se opravdu ukázali v tom pravém světle… Škoda, že něco jako “obchodní inspekce” tady v Indii neexistuje.


Dobrosrdečné upozornění letí za vámi: „Nenechávejte nákupy opalováků na poslední chvíli! Nejlépe si je kupujte v ověřených obchodech či lékárnách. Pokud je kupujete v cizině, pak si vždy přivoňte, jestli připomínají známou vůni a textura odpovídá faktoru ochrany.”


Vzdávám holt zdravému slunění!

bottom of page