top of page

Záměry sdílení mé Cesty


I Cesta je Cíl:-)))

Vědomé záznamy z mých Cest mohou být motivací pro každého, kdo váhá a nedovolí si popustit uzdu své fantazie a trčí stále na stejném bodě místo toho, aby se oddal toku Osudu a osvobodil se ze zajetí svého zablokovaného Já, které nechápe, že nejlepší je být spontánní jako dítě a jsme zde nejen, abychom si Život odžili, ale naopak dosytosti užili!!!


Mým záměrem je inspirovat ty, kteří vše odkládají na poslední chvíli, na zítra či na stáří a pak skučí, že život promarnili v nekonečném odříkání a obětování se druhým. Myslete více na sebe. Odvažte se a vyprostěte se z cyklické všednosti. Přestaňte být otroky ostatním a nebuďte otrokářem sami sobě!


Apeluji veřejně a směle: „Už nic neodkládejte! Žijte a dýchejte! Zhluboka a z plých plic, ať je vám z toho hic! Hnedka teďka, ne až zítra!”


Nenabádám Vás, abyste byli sobečtí či narcističtí, ale zdravě milovali sami sebe, protože sebeláska je třeba, spořádaně vyvážená. Je taková sebeobroda. Jako po zimě přichází jaro, tak i duše potřebuje po obdobích temna sluneční záři, pohlazení a svolení pučet do své spanilé krásy, a tak provonět celý svět. Z poupěte se stane voňavý a sytý květ a i vy můžete přivonět sami k sobě, vlastní autenticitě a smyslnosti.


Všichni přece víme, že každý máme to, co si zasloužíme, anebo o co se vlastními silami a ambicemi přičiníme. Jedině my jsme Strůjci svého štěstí a nic nám nebrání v rozletu i návratu k Sobě samým a uchopení vlastního životního potenciálu.

Usilovné snažení a pachtění můžeme jednoduše nahradit láskyplným bytím a nepodmíněně, ale hmatatelně zanechávat po sobě čitelnou stopu v srdcích jiných, kdekoliv se ocitneme, s radostí a lehkostí.

Kéž jsem pro Vás živoucí ukázkou, žijícím exemplářem, že to jde a to, co příjde, je drahocenné až magické.


Nechť na Vás následující sdělení dýchají esencí snesitelné lehkosti bytí a odkrývají nové dimenze životní pouti ruku v ruce s bizarním odhalováním rovnic emočních disbalancí i spirituálních neznámých.

Kéž společně a nerozdílně přeměníme pasti minulosti v rovnice spokojené přítomnosti a ať odžitá moudrost a vědomá uctivost promlouvá k vašim uším i duším a odhalíte podtext lidskosti snoubící se smyslností skytý mezi řádky.


Moje životní motto zní a nyní už jste jeho součástí:-)


♥♥♥ POMOC JE SDÍLENÍ, SDÍLENÍ JE PÉČE, PÉČE JE LÁSKA♥♥♥


Ať Vás ta "světluška jenom zlatá" doprovází na každém kroku!


Vaše Alexka

bottom of page