top of page

Sama na Cestách On-Line


Sama na Cestách míří k Vám

Potřeba sdílení osobního příběhu mě vedla k vytvoření blogu „SAMA NA CESTÁCH - Cesta životem snovým a smysluplným, okořeněná inspirací a motivací pro druhé k žití plnohodnotných dní”.


Tady to máte, černé na bílém: www.samanacestach.cz


Bohužel díky prokrastinaci jste na něj museli čekat tak dlouho. Všem čekatelům, podporovatelům a přátelům se touto cestou hluboce omlouvám za zpoždění. Přijměte prosím jako adekvátní omluvu mou autentickou zpověď, v níž se společně ocitneme ve všech koutech zeměkoule.


SAMA NA CESTÁCH je nejen o cestování, ale i o spirituálním prozření a sebenalezení…


Podobenství blogování se zrodilo z vášně k psaní, jenž je pro mne nejúčinnější forma meditace.


Píši pro Vás s vírou i nadějí, ať je nám všem dobře na Zemi ♥♥♥.


Vaše,

Alex XXX

alias Sama na Cestách


PS 1.

Ne náhodou spuštění webu blogu vyšlo zrovna na MDŽ. Zaprvé, aby se mi datum dobře pamatovalo, a zároveň bylo zdůrazněno, že dodávám cíleně kuráž především ženám:-).

(Zachovám zde gendrovou spravedlnost/rovnost, produkuji samozřejmě i pro muže, vždyť i oni mají v sobě ženskou stránku, která jim pomůže jistě rozkličovat má sdělení ve srozumitelné čtení:-).


Budu se snažit mezi řádky vložit povzbuzení, podávat pravidelné inspirační injekce i vědomé motivace, aby ti, co o to stojí, měli snazší Cestu k uvědomění si vlastní sebehodnoty, oprášili si náležitě a zdravě sebevědomí, svědomitě uchopili svá poslání a zhmotnili vlastní osobnostní dary. Nastavili si žití na úroveň klidové zóny, kam negativní vzruchy nesmí a ukočírují je hravě mávnutím ruky v synergii pozitivního myšlení a smysluplného prožívání plnohodnotných dní.


Známka LÁSKA (LOVE) v záhlaví mé stránky je symbolem, že to myslím upřímně s čistým úmyslem a otevřeným srdcem Vaším směrem!


Vynasnažím se ze všech sil prozářit Vaše dny úsměvy a vzkřísit ve dnech smutečních i beznadějných. Psané energetické náboje budou mít sílu placeba, které za všech okolností funguje dokonale!


Nepřeji si nic jiného, než ať Váš život hraje dur a je prost chmur!



PS 2.

A jak se cítím, když jsem nastartovala něco, co jsem plánovala a odkládala bezmála tři roky?

Úžasně!!! Volně a lehce, jako bych ze sebe právě sundala tunovou krosnu s himalájskou výbavou:-).

Slibuji si, že teď si už budu lítat bezstarostně světem s kufrem na kolečkách, aby se mi pod tou tíhou nepodlamovala kolena (hahaha) a byla vždy svěží pro psaní a sdílení.

Zkrátka a dobře, podnětů jsem nasbírala tolik, že se s nimi s Vámi musím podělit, přenést virtuálně nabytá poznání a zkušená vnímání bez přikrašlování.




bottom of page