top of page

Nikdy není pozdě plnit si své sny!!!


Už vím, co je za druhým koncem duhy

Není mi sice dvacet, ale o to více si můžu dneska vychutnat pocity svobody, jistoty a každodenních požehnání, jež pramení z moudrosti sebepoznání. Přestala jsem bažit po světových atrakcích, honit se za pamětihodnostmi a sčítat dny co jsem na cestě a devalvovat je na základě peněz, které jsem utratila.

Zato se ze mne opět stala autentická, zářivá a plnohodnotná osoba, která ví, co chce a jde si za tím, už ne sice hlava nehlava, ale vědomě se přičiňuje k osudové tvorbě svého bytí smyslupně a životodárně:-).


Proto mějte na paměti, že nikdy není pozdě plnit si svoje sny, vášnivé touhy a dostát svým slibům a předpokladům, ať je vám kolik chce, protože jediný hřích, který nikdy sami sobě neodpustíme je, že se nevyslyšíme! A jestli jakkoliv trpíte, tak jen kvůli tomu, že vaše dětská přání byla zapomenuta, zakopána do hrobu nedůležitostí a upřednostňovány cizí potřeby, které vás ovšem nenaplňují. Neobviňujte okolí? Za to nemůže nikdo jiný, jen vy!


Na co ještě čekáte?

Až bude příhodná doba, vyhrajete závratnou částku v kasínu či splatíte hypotéku nebo až odrostou děti, atd.? Anebo už jste úplně zapomněli, co jste vlastně chtěli?


Bludný kruh povinností ovšem ale nikdy a nikde nekončí, od toho je kruh kruhem, cyklické opakování osudových zbloudění se nevytratí. Neutápějte se dobrovolně v doživotním strádání, stačí sebrat odvahu a vykročit z bláznivého kolotoče denodenních strastí a posunout uzdu své fantazie za hranice ztrouchnivělé představivosti.

Pokud si tento komfort dovolíte, procitnete. Připravte se na neutuchající příliv energií, extatických euforií. Začnete zažívat hordu radostí a zázračných okamžení, dostaví se blažené uvolnění se slastným pocitem zadostiučinění.

Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že to za to stojí!


Ať už jsou zkoušky osudu jakkoliv spletité a náročné, opakujte si tuto zázračnou mantru a nevzdávejte se v zatěžkávacích situacích. Je to jen test vaší trpělivosti a statečnosti. Zúročíte-li veškeré zkušenosti a vyvarujete se stejným chybám, kdykoliv se ohlédnete zpět, můžete moudře pokývat hlavou: „Všechno je tak, jak má! (i když to v daný okamžik tak nevypadá:-).”

S touto nezlomnou vírou se posunete mílovými kroky k vysněnému cíli! Tak jako já (hahaha).


bottom of page