top of page

Nikki Beach je světově známá a oblíbená celebritama

Nikki Beach se celostvětově provolává sláva

To je legrace jak prase…

Snad se pobavíte stejně jako já, protože do Cesty mi opětovně vstupují znamení! Další geniální potvrzení jak funguje zákon přitažlivosti a osudovosti v mém životě.


Moje cestovatelská specialita je taková, že mnohdy vyrážím do nových destinací a nevím o nich zhola nic. Jediné, co vím, je název letiště a oblast do níž se vydávám. Tajemná Andalusie byla vždy v popředí mého zájmu, protože španělský kolorit je mi velmi blízký a mému temperamentu sedí jako ulitý.

Po přistání na letišti ve městě Malaga pluji s proudem událostí a nechávám instinkty a vnímavé senzory, ať vedou moje kroky. Před týdnem jsem v realitní kanceláři narazila na časopis NIKKI STYLE a zaujala mě jeho obálka a jako správna sběračka inspirací jsem po něm sáhla. Toto místo bude určitě zajímavým tématem pro letní blog, přece jenom mezi bloggerkama panuje rivalita a přehnaná soutěživost, kdo přijde s něčím jako první, aby byla právě ona originální. Takže popularita a věhlas roste úměrně s unikátností zážitků a lukrativity míst a kdo nejdříve přispěje do mlýna blogerského vytahování kde kdy byl a s kým se vyfotil.


V životě jsem o pláži NIkki Beach neslyšela. Nejsem celebrita, ani hogo fogo turistka, která prahne válet se ve věhlasných VIP lounge, ale fakt, že nějaká pláž má vlastní časopis i webové stránky upoutala mou zvídavost. Takže pokud jste o ní ještě neslyšeli, nestyďte se, já taky ne, ale proto mě máte, abych vám rozšířila obzory, že ano:-))).


Začetla jsem se v časopise a dozvěděla se, že toto místo má několik “poboček” rozesetých po celém světě: v Miami (USA), Monte Carlu (Monako), Sant Tropez (Francie), Dubaji (Spojené Arabské Emiráty), Bali (Indonésie), St. Barth (francouzský ostrůvek v Karibiku), na ostrově Koh Samui (Thajsko), v Marrakeši (Maroko) a na Ibize i Mallorce taky nechybí, dokonce nezůstala ochuzena ani Marbella (třetí působiště ve Španělsku). A ať jste kde jste, jedno mají společné, “trendy fanatici” zde pózují v plavkách a chlípných polohách na lehátkách i v bazénu s echt tropico drinkama, aby ukázali, že tady byli. No co, to se musí! Je to COOL a přece nesmíte pocoolhavat (pokulhávat) za novodobým travel-life stylem:-). Jinak by vám přece nikdo nevěřil, že i vy na to máte a západní smetánce se vyrovnáte.


Každopádně toto místo pro rádoby privilegované jsem umístila na první příčku to-do-listu tady v oblasti Malagy, abych držela krok s blogerskou elitou a byla taky v kurzu (hahaha). Nezapamatovala jsem si adresu, nepátrala po lokaci ani negooglovala v mapách, nic, prostě jsem to vypustila z mozkovny, ale zapřísáhla jsem se, že se tam jednou vypravím, abych s nadhledem a humorem popsala snobskou perličku pro všechny osamocené dívky a dámy, které nemají ponětí, kde hledat ženichy:-).


bottom of page