top of page

Drahá Fanynko Barunko


Nechť jsem pro Vás majákem a Vy mi přístavem:-)

Tohle mi před několika dny přistálo v poště:

„Ahoj holka, přečetla jsem zatím jen jeden tvůj blog - a miluju. Nepoužíváš nějakou službu / newsletter / anything, abych se o tvých nových postech dozvěděla nějak automaticky a nemusela tě pravidelně stalkovat s očekáváním dalšího psaní?

Případně, postuješ třeba v konkrétní dny?

Ráda bych to tvé psaní pravidelně četla, ale takové pravidelnosti bych potřebovala jít nějak naproti :).

Moc díky a hodně štěstí, Bára”


Alexka to Bára:


„Drahá Fanynko Barunko,


děkuji za perfektní mail, skákala jsem radostí do stropu, když jsem si ho přečetla.

Nevím, který z článků si vysloužil tuto bájo pochvalu, ale každopádně děkuju!

Za stalkování se nestyď, je to třeba, protože jsem jako nevyzpytatelná střela, píšu a postuji jak mě políbí múza, někdy skoro každý den, jindy se objeví dlouhá pomlka, podle toho, jak moc mám kolem sebe inspirace a jak jsem napojená na mé osrdečnice, jež jsou připojené na klávesnici mého psacího stroje:-))).

Někdy nemám páru o čem napíšu, takže omluv mlčící prodlevu, porucha není na Tvém přijímači:-))).


Nejlépe je sledovat mě na Facebooku (www.facebook.com/samanacestach), tam je to pravidelnější, sázím tam i nějaké legrácky či rádoby vtipné postřehy ze všech světových stran.

Blog je teprve v plenkách, vždyť publikuju teprve od března, takže newsletter ještě neprodukuji. Jsem ještě takový blogový dynosaurus. Jsem ráda, že ze sebe něco vypotím a či vybliju z mých pocitů a emocí na bílou stránku a čtenáři mě za ně neukamenují fujtajblovými komentáři:-).

A navíc nyní připravuju knihu mých kroků, v nichž se snažím podchytit nomádské živobytí a toulky zeměkoulí.


Už jsem si říkala, že bych se měla postavit do latě a dát mému postování nějaký řád, pravidelnost, abych na sebe nenechala dlouho čekat, tedy lépe řečeno na mé slovní výlevy a existenciální projevy, abyste vy, čtenářky a čtenáři nemuseli s vypětím sil hlídat, zda něcopřibylo nového, ale prostě jsem nepředvídatelná, to jsem prostě já…

Plynu s tokem událostí a proudem slov řinoucích se přímo z mých útrob spontánně, ale slibuji, že se polepším! Chtěla bych být více preciznější, udržet časovou i dějovou osu, ale je toho tolik, co si přeji sdělit… Každý den na mne útočí milión nových inspirací, polykám novodobé postřehy a zalykám se exluzivními podněty, a tak ráda bych je co nejrychleji a uceleněji poslala k vám elektronickým poštovním holubem (internetem:-) a nasytila váš hlad z poznávání a utišila žízeň zvědavosti, ale už se na mě řinou další a mnohdy přehluší ty předcházející.


Prosím Tebe (i ostatní) o shovívavost a trpělivost s mým „podobenstvím o blogování”, webovka SAMA NA CESTÁCH spatřila světlo světa 8. 3. 2016 a po prvotních porodních bolestech se dostavilo psací šestinedělí, rozčarování, vyprchání motivace, ale opětovně se dostavuje radost z nově narozeného dítka a piplám si ho k podobě sobě vlastní, motivačně ambiciózní:-).


Je úžasně povzbuzující jaké dávky lásky proudí směrem od Vás, neznámých a prostorově vzdálených. Navíc velice dojemné pro mne je, že se vznášíme na stejné vlně a já neplkám jen do větru, ale má sdělení oslovují mnohé, což je mým priorotním záměrem. Netoužím se zviditelňovat, ale promlouvat do duší a postrkovat virtuálně zahořklé, zakřiknuté i váhavé. Toužím pohladit vás všechny slovem a nakopnout mým vlastním příkladem. Ani za trapácké faux pas či eklové přešlapy se nestydím, sdílím bez rozdílu mou přítomnou realitu. V přirozenosti je krása a já se snažím být krasavice spisující a autenticko-motivující.


Jsem tu pro Vás, jako jste Vy pro mne. Bez čtecího publika by byly mé slovní příběhy nicotné ústřižky upadající v zapomnění bez povšimnutí.

Miluji naši vzájemnou synergii, zbožňuji upřímnost a Vaše zprávy, ty jsou pro mne největší odměnou a motivací!

Nejvyšší vyznamenání je pro mne sdílení, když čtenáři cítí, že je mé sdělení obohatilo a předávají skazky dále a mé cestovní bajky tak protknou osudy dalších poutníků a dobrodruhů. Pozvednou náladu davu:-).

Děkuji všem, kteří tak činí a sdílejí a podílí se na plynulosti dění osobitého vyprávění.


Zatím mě prosím, s trpělivostí a bedlivým okem pozorovatelky - hlídačky pronásleduj, stačí kliknout na stránku www.samanacestach.cz a budeš v obraze, co se tam mezitím vylíhlo nového:-).


Přeji Ti dny naplněné inspirací a smysluplným prožíváním a přísahám, že se o pravidelnost vynasnažím!”


Mávám a objímám

AlexXXX

bottom of page