top of page
Obrázek autoraalexandrakropp

Další výzva pro mne je zde


Pod Manaslu v Nepálu

Je to stejně vtipné, jak telepatie funguje a vše je ne-náhodně uspořádané. Ráno vyvěsím fotku se sloganem z Nepálu pod Manaslu (osmá nejvyšší hora světa), kde jsem společně z jinými překonala ve zdraví záchvěty zemětřesení. Vzpomenu si na člověka, kterého jsem v životě neviděla a ani nevím, jak se jmenuje, ale od prvopočátku mi tady vše vtipně komentuje a už dlouho jsem od něj tady neviděla ani řádku. Večer najdu výzvu Generali a zapojím se do soutěže o přežití v přírodě. Fotku dám stejnou ze sloganu, protože je příhodná k tématu;-).


Po probuzení najdu komentář od onoho "fanouška", na kterého jsem si včera bezděky vzpomněla:"muj hlas mas.. ale bohuzel ne na tom linku, kde je potreba sdilet prihlasovaci udaje FB uctu :) Tuto byznys-politiku FB silne odsuzuji, protoze pak s udaji manipuluji pro marketingove ucely i treti strany". No není výborný? Je, i když se vůbec neznáme;-).


A je mi tak nějak hezky. Děkuji za každé nové ráno, myšlenku, indícii i krok kupředu😀😀😀

A pokud můžu být tak smělá, odvážím se poprosit o hlasování v soutěži v můj prospěch. Budu vděčná za váš hlas i srdce udělené upřímně a radostně. Díky všem!


Carpe diem❣❣❣

bottom of page