top of page
Obrázek autoraalexandrakropp

Spisovatelský talent odkryly mé Cesty


Spisovatelský talent jsem dostala od cesty:-)


Drazí čtenáři a fanoušci,


je úžasné, kolik z vás se mnou sympatizuje a vaše odezvy jsou pro mě ty největší odměny! Mooooc děkuji a mlčím dojetím.

Ale co je úplně NEJ, když tatínek od Evičky, první čtenářky, uhodí hřebíček na hlavičku:-))). A to na mojí, vyzenovanou, tumpachovou:-))) Teprve až on rozkličoval důvod, proč se tak dlouho držím na cestách...., abych psala a vše to ze sebe dostala!!!! Jistě to všichni znáte, jak tápeme a nevíme a jak někdy urgentně potřebujeme slyšet, co je nad slunce jasné, ale my jsme prostě sami k sobě slepí a hluší a naše Já naprosto netuší...


Proto je tento moment pro mne velice vzácný a komentář unikátní, protože jsem si uvědomila, co mi má dosavadní Cesta dala: spojení s vnitřní moudrostí a expresivně surrealistickým sdílením s intencí obohatit ostatní a dojít na konec či na začátek vlastních možností až tam, kam se dá v krajině vlastních schopností a osobitých darů vyrůsti.


Děkuji Vláďovi z celého srdce za recenzi k mé knize a upřímné zhodnocení mé tvorby!


„Knihu jsem zhltnul během dvou dnů. To už samo o sobě něco vypovídá. Je velice čtivá, přiznám se, že jsem občas i zapochyboval, zda to Alexandra napsala úplně sama, protože její názory i styl psaní je prostě perfektní! Musí to být velice chytrá žena! A pokud měla v sobě během svého cestovaní něco nalézt, tak jedna z věcí bude určitě i její spisovatelský talent!

Knihu mi doporučila moje dcera, která sama hodně cestovala. Říkala, že když si to přečtu, budu v podstatě znát všechny její pocity, které měla a stále má i ona sama , a že co se cestování týče, že ji i více porozumím. Uvidím, že není jediná, kdo to tak má a cítí. A že ji snad i lépe pochopím, proč ji to vždy tak lákalo do světa a doma se moc nezdržela, i když se sám přiznám, že cestování byl vlastně můj velký sen. Ale my jsme v mládí bohužel tu příležitost neměli. Chápu ji, ani neví jak! Sám jsem toužil po dobrodružství, které s sebou cestování přináší, ale dnes ? Už je mi 68, necítím se starý, ale ten adrenalin už je pro mladší. Takže všichni mladí užívejte co se dá i za nás!!

Všem Vám držím palce!“

bottom of page