top of page

Skvělá storka od bazéna


Alexka u bazénu v Myanmaru


Válím si šunky u bazénu, když slyším: “Ta je dobrá, tu bych si dal.” Překvapivě češtinu v Myanmaru. Klasicky nereaguju. Lehnu si na břicho, že si dám šlofíčka. Pán se slunečníma brýlema ponořený v bazénu říká:”Divej, jak má roztažené nohy, já si jdu zaplavat.”

Zvednu hlavu a s úsměvem v mateřštině pronesu:”Tak já je dám raději k sobě.” Celá skupinka na vteřinu oněmí. “Tak ostudu už bychom měli.”, prohlásí.

Nevím, jak vy, ale většinou ležím na lehátku rozpláclá jako žába a ve snu by mě nenapadlo, že bych byla nějak přitažlivá😂😂😂. Ale pak jsme měli příjemnou konverzaci při plavání. Úplně nejlepší perlička byla, když jeden z nich se zeptá:”Takže z Ostravy rovnou do Burmy?” Vytřeštím oči, jak to ví, vždyť jsme se nikdy neviděli... “Prý to slyší;-)))).” Takže můj rodný akcent se nezapře i po tolika letech mimo vlast!!!

Pak přijde další z party, sympaťák od kosti, zapředeme konverzaci a já říkám, jak jsem se seznámili a on říká:”To je můj syn.” Jaký otec takový syn, traduje se a šprýmař je stejný, odvážně leze do bazénu, tady všude je voda ledová a proto v legraci prohlásí, že má slíbenou resustitaci😁😁😁.

Češi jsou fakt vtipálci!

A pak to přijde;-). Aby si mě udobřili, tak vytahují naše dobrůtky. Sušenky Bebe jako odpustek v Myanmaru, tak to žeru;-))).

PS. Jojo, jeden nikdy neví🤣🤣🤣. To, že bychom si měli dávat pozor na pusu, i když jsme od domova na míle vzdálení, to tady píšu docela často, tak dneska pro vás pro pobavení a zpestření šedých dní🤗🤗🤗🇲🇲🇲🇲🇲🇲🇨🇿🇨🇿🇨🇿

© 2015 - 2024 SAMA NA CESTÁCH ओं♡♫

  • b-facebook
  • YouTube - Black Circle
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round

návštěvníků

bottom of page