top of page

Karma dary za mou energii


Dobrá karma a létáte zdarma

NEBER ÚPLATKY!!! VLASTNĚ NE, JEDNÁ SE O KARMA DARY;-)

Však tu větu ze super českého filmu znáte;-). “Neber úplatky, neber úplatky nebo se z toho zblázníš.” Já neberu, ale přijímám. Nejsou to úplatky, ale milodary;-))). Poslední lekce na písečném ostrově. Pilot, Španěl je na mé lekci poprvé. Není z nejmladších, nejhubenějších a nejflexibilnějších, ale stejně se snaží, provádí ásany ve svém provedení. Já mu fandím. Obecně mám ráda všechny muže, co přičichli k józe;-). A věřte nebo ne, počet mužů a žen zde na lekcích byl vyvážený. Takže jestli máte chlopi předsudky, tak se osmělte, vždy hodiny pěkně zpestříte😁😁😁🧘🏾‍♂️🧘🏾‍♂️🧘🏾‍♂️📿📿📿.


Sluníčko se zakutálelo za zlatou pagodu, my jsme domeditovali, jogamatky srolovali a Javier vytahuje sluncem vymazlené, žluté mango a říká:”Tady mám pro tebe dárek. První mango v sezóně.” To ne nádherné! A bude jistě medově dobré, když je darované od srdce!!!

A tak je to moje ❤️ najednou obzvláště měkké. Vždyť to byla moje poslední hodina. Ne života, ale tady jako jóga učitelka. A to mango je jako zlato. Symbolizuje to, co mi 47 dnů dobrovolničení přineslo. Dobrotu;-))). Lidskou náklonost i upřímnou odměnu.

Však víte, jak jsem brumlala, že za extrémní výdeje energie dostáváme denně cca 180 Kč, i když za to zde v pohodě přežijeme, stejně je to neuměrné. Všichni to známe, že každé začátky jsou těžké;-). A v tu ránu mi hlavou proběhne série toho, co se mi tady dostalo, kolik nových přátelství a vazeb se z jedné hodiny vyklubalo, kolik nových followerů mám na Instagramu a kolik nových obličejů na Facebooku. Kolikrát mě mí noví známí nakrmili neb to ví, že krmím pejsky;-). Plus dva lety horkovzdušným balónem, k tomu potenciální pracovní nabídku v luxusním beach resortu. Vše je imaginární, penězi nevyčíslitelné hodnoty, ale má obrovské duchovní rozměry. Všechno je o důvěře, o víře. O důvěře v sebe, že dosáhneme toho, co si zamaneme a že ve snaze je semínko naděje. Že i když začínáme ve špíně, tak se stejně očistíme. Metaforicky si vypůjčím tvrzení z budhismu, že člověk je jako květ leknínu, přestože vyrůstá v bahně, stejně rozkvete do přepychového výtvoru, jenž svou líbezností nemá obdoby a rozpustí všechny pochyby o vlastní důstojnosti.


Tak je fajné, že když člověk neprchne, nevzdá se, ale dotáhne věci do konce, tak ho odměna nemine. A budu věřit v karmické řetězce a spravedlnost božích mlýnů. Teď se fakt raduju. Ómuju. Rezonuju. Miluji Barmu. Miluji lidskou rasu. A děkuju🙏🙏🙏. Do konce života budu vděčná, co mi jóga vnesla do života, kam mě posunula a kde jsem se s ní dostala. Skláním hlavu, cítím pokoru a lásku. Všudypřítomnou a bezpodmínečnou❤️❤️❤️📿📿📿.


Krásnou nedělku přeju💋💋💋


První mango sezóny sladké jako med



bottom of page