top of page

Kdo je kdo? Alexandra Kroppová


Na Pali Coast - Kauai, Hawaii

Alexandra Kroppová je světoběžnice, blogerka, jogínka a spirituální nomádka, která se vydala do světa uchopit vlastní životní poslání a převést ho v každodenní realitu sdílení i altruistické pomoci. Pohodlí domova vyměnila s radostí za nejistotu dobrodružství při cestování a už několik let se věnuje dobrovolnické činnosti ve světě a pomáhá těm, kteří to potřebují.

Její aspirací je sdílení vlastního osobního příběhu:„Cesta životem snovým a smysluplným, okořeněná inspirací a motivací pro druhé k žití plnohodnotných dní” prostřednictvím osobní stránky SAMA NA CESTÁCH www.samanacestach.cz.

Její životní filosofie zní: „Přijímej a sdílej” a tajným přání je, aby motivovala druhé k uchopení vlastního osudu, následování hlasu svého srdce v touze po naplnění své autenticity a prožití osobního příběhu, jenž je protkaným plnohodnotnými dny společně s vychutnáváním si spokojené radostné přítomnosti nevšedností. Díky tomu, že přežila zemětřesení v Nepálu (25. dubna 2015) ví, jak být užitečná při dobrovolnických aktivitách v zemích třetího světa či s jakými „legracemi a ne-náhodami” se cestovatel potýká při putování po zeměkouli. Motivační rady a moudré tipy nabízím všem, co mají zájem žít život s radostí, vášní a optimistickým nábojem. Fotogalerii naleznete na Instagramu www.instagram.com/chicsoultraveler.

Na své cestě obrody dospěla k závěru, že když materiálno vymění za smysluplné prožívání plnohodnotných dní, pak život dává větší smysl a je šťastná a radostná.

Svými aktivitami a projekty obohacuje ostatní a naplňuje tak svůj osobní úděl. Tvrdí, že jakmile naleznete lásku k sobě, až pak ji můžete dávat i ostatním, ale nejen lidem, ale i zvířatům a přírodě.

Je autorkou eKnih:

DALAJLÁMU VIDÍM ČASTĚJI NEŽ MOJI MÁMU

SAMA NA CESTÁCH - MOJE CESTA

SPIRITUÁLNÍ PRŮVODCE NA BALI

GREEN SCHOOL BALI A DOBROVOLNIČENÍ JAKO VĚDOMÁ POMOC DRUHÝM

Ke stažení ve formátu pdf na https://www.samanacestach.cz/e-knihy.

V rámci virtuálních online konzultací nabízí zpovědnici lidem, kteří se trápí v těžké životní situaci, spirituální koučink nebo zprostředkovává rady pro začínající cestovatele a digitální nomády. Připravuje lidi na cestu smysluplného žití za hranicemi vlastního potenciálu a obrodné energetické exploze, jež vyčistí vše nepotřebné, co zaclání v ideálním životě. Může být také vaší osobní průvodkyní po různých koutech naší planety či připravit léčebné jógové retreaty.

Její nový projekt ŠŤASTNÁ HLAVA obsahuje tipy a řízené meditace vypracované se záměrem zlepšit mentální zdraví lidí a zjemnit soužití ve společnosti. Pravidelné meditování a plné soustředění přináší lidem do života více štěstí a radosti. Prostřednictvím pravidelného povzbuzování dosahují

klienti dlouhodobých benefitů - pozitivního stavu mysli, žijí více v přítomnosti, netrápí se minulostí ani se neobávají budoucnosti. Cílem je soustavná transformace osobnosti a plnohodnotnější prožívání současnosti.

Kontakt: elixir@chicsoultravel.com

Její motto zní: ♥♥♥ POMOC JE SDÍLENÍ, SDÍLENÍ JE PÉČE, PÉČE JE LÁSKA♥♥♥

SOCIÁLNÍ SÍTĚ:

https://youtu.be/W6mgI3Bgei8

bottom of page