top of page

Sama na Cestách mezi Váma<3


Alexka už není sama, je mezi váma!!!

Všem, kteří tam byli a byli součástí ze srdce děkuji. Byli jste užasní, jak jste kývali hlavami, přitakali, smáli se a byli přítomní celé dvě hodiny hltali mé eskapády🙏🙏🙏.


Cesta za vysněným životem rozhodně není procházka růžovým sadem a já jsem toho živoucím důkazem;-() Snad jsem vystihla výstižně, že když má člověk vizi, tak ho naděje neopouští a pak skutečná realita je nad všechna očekávání a milionkrát lepší❣️❣️❣️ Jen se nevzdávat;-).


Asi jako včera, kolik jsem vás čelala? Myslela jsem, že přijde tak deset lidí, co mě pravidelně sledují a nakonec tam bylo rovných 100 posluchačů a dva pejsi! Zprvu jsem oněměla, ale to není dobrá varianta na veřejné vystoupení ale hned jsem se vzpamatovala, vydala jsem ze sebe všechno, co jsem v sobě měla;-))).


Slova nedokáží vyjádřit, jak jsem vděčná za vaše úsměvy, energii a pochopení a to, že jste byli zcela přítomní. Přeji vám všem hodně štěstí a držím vám pěsti, ať se vám plní vaše sny a ať jste dokonale zdraví. Od včerejška vám všem patří místo v mém srdci❤️❤️❤️.

I když neznámí, ale duší tak blízcí a nyní jste součástní mé cesty, protože jste tam se mnou byli!

S láskou a vděčností

Vaše Alexka

bottom of page