top of page

Proměna mého já v rámci projektu Tvůj návrat


Já vyparáděná jako dáma - Tvůj návrat

Obvykle mě znáte neobutou, neučesanou, nenamalovanou, neupravenou. Od maminky jsem si vysloužila přezdívku Jezinka a Divoženka, když se totiž toulám po různých zákoutích světa, tak je moje vizáž dost zanedbaná, ale v civilizaci chci vypadat jako dáma, abych tady zapadala;-). V Praze mi přišla skvělá nabídka na proměnu mého já.

Tři inspirativní a elegantní dámy jsem poznala na Parníku Vyšehrad, když pořádaly charitativní akci „Andělská jízda” pro Nadaci Kapka naděje. Zaujalo mě, co dělají pro lidi a zejména ženy, a proto bych vám je ráda představila.

Anděly Proměny jsou Jitka Čuříková ze Salónu Cherubino, Eva Hrachovcová, známá módní návrhářka a stylistka a Petra Řehořková majitelka Petra Clinic.

Jejich Andělská jízda na Vltavě byla skvělá, za pár hodin se vybralo přes 50 tisíc korun, které směřují na dětské oddělení onkologie motolské nemocnice. Moc mě těší, že ti, co žijí v hojnosti, nacházejí smysl v tom, že pomáhají těm, jež nemají tolik štěstí. Je nádherné, že si v dnešní době lidé pomáhají a mají srdce na dlani, je to moc zapotřebí. Akci podpořil i pan Milda tím, že ji umožnil na palubě Parníku Vyšehrad a tak místo akce bylo opravdu skvostné. Místo konání metaforicky symbolizovalo fakt, že jsme v životě všichni „na jedné lodi“ a nikdy nevíme, kdy se nám pomoc druhých bude hodit.

Srdce na dlani a čisté záměry mají i aktérky interaktivní proměny, z ženy chtějí udělat elegantní stvoření se zdravým sebevědomím a ideální vizáží a to za velice rozumný peníz. Respektují její požadavky i finanční možnosti, což se mi velice líbí. A pokud si sama neví rady, odborníci si jí vezmou do parády a změní ji k nepoznání! Nabízí komplexní péči včetně poradenství v oblasti krásy a životního stylu a chovají se nanejvýš přátelsky. Jejich společný projekt se jmenuje TVŮJ NÁVRAT a podtrhuje skutečnost, že každá žena se v některé životní etapě ocitne ve fázi, kdy se sama sobě nelíbí a potřebuje povzbuzení či radikální zásah do své krásy, aby si uvědomila, jak je přitažlivá a sama sebe si vážila a byla spokojená s tím, jak vypadá.

A tak jsem jeden letní den přišla na řadu i já. Když jsem vkráčela na Vinohradech do Salónu Cherubino, dýchla na mne příjemná harmonická atmosféra. Design salónu je božsky elegantní a velice komfortní. Křesla, zrcadla, výzdoba, jedním slovem nádhera. S vřelým úsměvem mě uvítala majitelka kadeřnictví Jitka, která to tady vše vytvořila a má být na co hrdá. Společně s kolegyní Veronikou vytvořily unikátní prostředí, jedna chtěla vytvořit něco nadpozemského a druhá zase něco andělského, a tak vzniklo Cherubino. Moc se jim to povedlo! Na parníku oslavily první výročí od otevření a jejich spokojená klientela je jen důkazem, že když si vás vezmou pod svá křídla, je to paráda.

Nyní se v týmu intenzivně věnují projektu TVŮJ NÁVRAT, jehož záměrem jsou proměny ženského zevnějšku a dodávají jim sebevědomí, povzbuzují je ke změně a dávají impulzy k objevení vlastní krásy. Skvělým důkazem jejich práce je proměna paní Ivany, kterou měly v péči několik měsíců a její vzezření je nyní diametrálně odlišné od původní vizáže. Profesionální tým umí prostě zázraky, jen posuďte sami...

PERFEKTNÍ PROFESIONÁLNÍ PROMĚNA

A jak proměna vypadá? Několik hodin vás hýčkají odborníci, kteří přesně odhadnou, co vám sedí a jak podtrhnout unikátnost vaší osobnosti. Každá žena je krásná a každá si zaslouží být čas od času princezna. Já si to moc užívala, umytá hlava a pak zručnost vizážisty Ivana Malejovského mě zcela ohromila. Štětečky klouzaly po mé tváři, make-up, barvičky, rtěnky, řasenky. Jemné doteky a tahy, občas jsem na sebe mrkla do zrcadla a nemohla věřit svým očím, že to jsem já! Ivan se této oblasti věnuje už čtyři roky a jeho práce je opravdu profesionální a zkrášlí vás ke každé příležitosti.

Pak přišly na řadu vlasy. Jsem sportovní typ a většinou si je neupravuji, což mi ovšem ubírá z ženskosti, stačí culík, ale mistrovské dílo kadeřnice Jitky Čuříkové, která ženu přesně odhadne a ví, jaký střih jí typově sluší k obličeji a jak ozdravit její vlasy, mě naprosto změnilo k nepoznání. Jitka se rozjela a její šmrnc je unikátní, asi se učila u Střihorukého Edwarda, protože to, co mi na hlavě vytvořila, byla vskutku nádhera. Postupný sestřih mi podtrhl rysy obličeje a ofina skryla vysoké čelo, konečně jsem po dlouhé době vypadala jako dáma a byla na výsost spokojená. Moje vnitřní já jásá. Když jsme se na sebe podívala do zrcadla, tak jsem si připadala jako nějaká filmová hvězda, tak moc dobře jsem se cítila v té proměně. Já upravená a namalovaná, taková změna! Vlasy jsou předností ženy a líčení je nedílnou součástí kompletní úpravy. Jak málo stačí k vyzdvihnutí přirozené krásy...

Jak se říká: „Šaty dělaj člověka.“ a na módu tady máme Evu Hrachovcovou, která oblékala i Českou Miss. Evička je velice šaramantní dáma a podle fotek z internetu mě velice dobře odhadla. Její instinkt, že jsem divoká a autentická byl na místě a ty modely, co mi vybrala, byly nádherně barevné, pastelové a elegantně střižené. Legrace byla, že se přiznala, že to, co večer připravila, ráno odložila na stranu a vzala naprosto něco jiného, co mi extrémně slušelo a v čem jsem se cítila skvostně a byla vážně chic.

Úplně top model byl kostýmek z její dílny, na kterém šlehají plameny! Typově jsem ohnivé znamení a to, že i když mě neznala, a přesto mě tak skvěle odhadla, mě ohromilo a husí kůže na těle jen dokazuje, jak profesionální přístup a odhad má na lidi a přesně ví, co jim sluší. Zkrášlila mě šperky a malé detaily podtrhly nesmírnou eleganci. Naše vzájemné sdílení a porozumění bylo extrémně empatické a mohu jen potvrdit, že je to žena s velkým Ž, dokonalá profesionálka a rádkyně v oblasti módy a stylu oblékání. Kdo si neví rady, ať jde rovnou k ní, neprohloupí a bude navýsost spokojený! Ještě jsem od ní dostala dárek na cesty, košilku z italské krajky z jejího salónu a ta je opravdu klenotem negližé se sexy nádechem. Jistě mi přinese štěstí:-). A myslím, že by ji měla mít každá žena, aby byla krásná i v posteli:-))).

BÝT KRÁSNÁ SI ZASLOUŽÍ KAŽDÁ ŽENA

Jsem opravdu vděčná, že jsem měla příležitost být v péči těchto profesionálních andílků mé celostní proměny a vřele je všem doporučuji. Jejich projekt TVŮJ NÁVRAT má skvělý koncept a přátelsky lidský přístup. Nedívají se na ženu jako na klientku, ale na osobnost, jež potřebuje povzbudit a podtrhnout vlastní individualitu, osobitou krásu, uchopit svou ženskost. Vyzdvihnout přednosti a zamaskovat nedostatky. Na vše existují triky!

Na základě úvodního individuálního povídání u kávy si zainteresovaní vyjasní očekávaní, finanční možnosti, potřeby a na co se žena přeje nejvíce zaměřit, co ji trápí s čím potřebuje nejvíce poradit. A pak začíná komplexní proměna zevnějšku, ženu zkrášlí, upraví, navedou na správnou cestu, jak o sebe pečovat, jak se líčit, česat, oblékat, upravovat. Všichni v týmu zastávají názor, že v jednoduchosti je krása a že žena je tvor, jenž si péči a rozmazlování zaslouží, protože většinou na sebe dostatečně nehledí a všichni a všechno je vždy přednější než ona sama, a tak se často zanedbává. Ale je nová doba, doba, kdy je na pořadu dne sebeláska a kdy by si žena měla uvědomovat vlastní touhy a přednosti, plnit si své sny, soustředit se na sebe, vypadat reprezentativně a upraveně, investovat čas i peníze do sebe. Zvýšit si sebevědomí i pocit uctivosti ke své osobnosti, pečovat o sebe a především žít v přesvědčení, že si to zaslouží.

Samozřejmě ruku v ruce jde s krásou i stravování, cvičení a estetická medicína. Zdravý životní styl utváří celistvý komplex péče o tělo i duševní vyrovnanost a na to jsou další odborníci, jež doplňují dokonalý tým: Vojta Lacko a jeho taneční seance a rekreační pobyty, které energeticky povzbudí duši, vyčistí hlavu a ještě strhnou kila dolů.

Petra Řehořková z Petra Clinic je majitelka Kliniky estetické medicíny, kde vám v přátelském duchu nabídnou úpravu zevnějšku, diskrétně a s notnou dávkou pochopení při jakékoli pochybnosti či vadě na kráse. Nebojte se, nikdo z nás není perfektní a malé nedostatky se hravě vyladí a ohromně zvýší sebevědomí. Svěřit se do péče odborníků není nikdy na škodu, podpoří vlastní sebehodnotu a zaručeně zlepší náladu.

TVŮJ NÁVRAT

Máte-li pocit, že si chcete dovolit sebe zkrášlit či urgentně toužíte po změně?

Neváhejte, základní proměna stojí 6 900 Kč a zahrnuje setkání u kávy, focení před proměnou a po, líčení, kadeřnické úpravy a nákup nového outfitu či doplnění nebo vytřídění šatníku. Eva spolupracuje se salony a butiky, které poskytují jejím klientkám slevy, takže se opravdu ohromně vyplatí jít s ní. Nemějte strach, že utratíte nehorázné sumy, paní Eva má vytříbený vkus, ale preferuje vkusně jednoduchý styl a vybere a doporučí doplňky ke každé příležitosti. Vybere vám přesně to, co vám sluší a budete se cítit jako ve své kůži.

A o to přesně běží, abychom o sebe pečovaly, hýčkaly svou duši a uctivě se k sobě chovaly a vše si dopřály. Jsme ženy a je jen na nás, abychom se ukázaly v celé své kráse a nestyděly se, ale byly na sebe hrdé, jak vypadáme a jak pečlivě se o sebe staráme. PROTOŽE MY SI TO ZASLOUŽÍME ❣❣❣

Pokud si proměnu v rámci projektu TVŮJ NÁVRAT objednáte s heslem Alexka získáte navíc 10% slevu, což je vážně úžasné!

Tak svou šanci nepropásněte!!!

bottom of page