top of page

Mezinárodní den žen je určen všem

Karafiáty k MDŽ mají i v Goa

Krásné dobré ráno dámy, přeju nám všem jen to nejlepší, a ať jsme šťastné jako blechy, vnitřně vyrovnané a navenek usměvavé.

Máme tady přece MDŽ!


Rok se s rokem sešel a já na stejném místě vysílám vlny pozitivních vibrací všem, kteří to zrovna potřebují. Web SAMA NA CESTÁCH jsem spustila záměrně v tento den přesně před rokem, abych hlasitě a nepokrytě dodávala ženám kuráže. Aby i ony v „macho světě“ neváhaly a staly se strojvůdkyněmi vlastního štěstí, aby si dodaly odvahy a vyrazily za svými sny, i když třeba číhají v druhé vesnici nebo za rohem a dennodenně je míjí bez povšimnutí. Aby hlavu nosily vzpřímenou, hruď vypnutou a uměly si vždy a za všech okolností vyčíslit pravou sebehodnotu. Přeji všem osůbkám ženského pohlaví, aby sebe-vědomě kráčely vstříc osudové přitažlivosti a nešlapaly si přitom po štěstí a ne trčet na místě a jen planě lamentovat, soustavně se podceňovat.


Je důležité být si vědomy vlastní ceny i krásy. Umět si říci ano a jít si za svým! Je načase, abychom jsme si uvědomily, že jsme královny, posvátné bohyně ženství, jež mají patřičné místo na slunci. Abychom nestály v pozadí či si něco soustavně odpíraly. Zbožňování vlastní podstaty k 21. Století patří:-!!!


Uvědomit si toto bohatství mi trvalo věky, ale naštěstí jsem vzala rozum do hrsti a už kráčím se spanilostí mi vlastní a nekoukám, co si kdo o mně pomyslí.


Mám Vás ráda všechny, Ženy ❣❣❣❣❣❣❣


Dneska si dejte s chutí obložené chlebíčky, kupte si karafiáty a přivoňte k vlastní důstojnosti!!!


S láskou Vaše AlexkaXXX

bottom of page