top of page

Sni a bude ti Sen Životem!


Bali byl můj sen a bylo i mým domovem


„Jít za svým snem“ už dneska zní jako otřepané klišé, ale na druhé straně nic není tak pravdomluvné a poučné, než to, co se ze snu vyklubalo.

Představy a vidiny se stávají realitami žití, sny jsou skutečností a strachy se vypařily, protože všechny vesmírné soustavy v magické synchronicitě zapracovaly, aby se uskutečnilo to, co se mělo stát a co se mělo odehrát v tóninách odysey naplnění a uskutečnění vlastní tužby.


Snílci jsou novodobí inovátoři, kteří propojují světy a kontinenty, zmenšují je na miniaturní rozměry a globální komunikace je nyní dostupná všem bez rozdílu. Módní výstřelky, aplikace a sociální sítě jsou právoplatné důkazy, že „Einsteinové současného století“ jsou u kormidla a od snu je nedělí realita, oni svůj sen zhmotnili a staly se z nich ikony, jejichž miliardové zisky protočí naše panenky. Mark Zukerberg, Steve Jobs a jiní jsou hrdiny dnešní doby a živoucími příklady, že sny stojí za to vyživovat i žít.


Sen není jenom vidina, ale právoplatná množina přání, jejíž průnik zaplňuje úspěch z vlastního počínání. Protože bez snů by byla noc neduživá jako nebe bez hvězd a život bez snění a toužení by byl prázdná tuba od člověčího jádra.

Hlavním předpokladem je mít celoživotní ambice a povzbuzovat je zdravě prospěšnou motivací a uvidíte, že úspěchy se dostaví.

Jak se říká, „přej a bude ti přáno”.

A jak říkám já: „Sni a bude ti Sen Životem!”


Více v knize: SAMA NA CESTÁCH - MOJE CESTA

bottom of page