top of page

Spontánní cesta


Moje stopy dopadly do Rondy


Ronda je nádherná, jak můžete vidět z fotoalba;-). Ale neodpustím si detaily mé neplánované Cesty. Jak už jsem psala, nebyla jsem na výjezd vůbec připravená, ale vůbec jsem na to nedbala. Však co, „ono se to nějak udělá";-))). Měla jsem na sobě jedny šaty, spodní prádlo, pareo, takový hábit který má multifunkční využití a můžete ho použít jako obleček, šátek nebo přikrývku a flip-flopy. Kabelku a plátěnou tašku, nabíječku s kreditku. A vodu!!!


Ručník jsem si za euro půjčila a erární mýdlo k základní hygieně poslouží. I visací zámek měli k zapůjčení, takže základní potřeby naprosto uspokojeny. A co zuby? No, po pravdě každému se asi stalo, že si je jednou nevyčistil a svět se nezbořil;-))). Vzpomínám si na neplánované mejdany či prohýřené noci a zuby, na ty jsme přece vůbec nemysleli hahaha. A tak jsem si pusu pořádně vypláchla, žvýkačka jako placebo je výtečná. A tak jsem spokojeně usnula.

Ranní mise byla jasná! Nákupy pro nejzákladnější potřeby;-). Pamětihodnosti na mě počkají, stojí tady věky a neutečou mi...

Měla jsem takové štěstí, že byly zrovna slevy! Prošla jsem celou nákupní promenádu, vyzkoušela nepřeberné množství hadříků a outfitů, ale nic dle mého gusta a co ještě nemám v šatníku. Už jsem skoro umdlévala až na konci jsem našla jedny bílé hippísácké s barevnýma kuličkama, na Bali to byla velká móda (asi před 5 lety;-), a nevím, jak se to mohlo stát, ale přehlédla jsem výlohu s šatama a plameňákama. Plameňáci letos frčí a jsou mi milovaní! A tak se ženu do obchodu. Šatičky s plameňákem jsou rozkošné a ty ceny a mají i plavky. A taky tady mají jedny melounové. Všechno si to beru do kabinky k vyzkoušení. Velikosti celkem sedí, ale za ty ceny tady nic nenechám! Plesám;-)))

Takže suma sumárum: střevíčky za 10€ (po té dlažbě a na ty turistické tury nutné, protože člověk v neuzavřených botech trpí;-), troje šatičky a plavečky, zubní kartáček a pasta, bamboo hřeben, šampón, kalhotky, to jsou mé dnešní nákupy. A z karty ubylo cca 50€!!!


Jsem splavená, venku jsou čtyřicetistupňová vedra...

Tolik věcí už jsem si roky nezkoušela, ale řádně jsem si to užila. A teď je čas na energetickou odměnu, v mezi čase než mi připraví kávu si na toaletě vyčistím zuby, učešu a jsem zase za dámu;-))).


PS. Ronda si u mě vysloužila ostudu: nemají tady Zaru!!!


bottom of page