top of page

Sevilla a siesta


Stále pružná, čilá, svěží... muži mi u nohou leží


Čína, Korea, Česká republika. Portugalka, Italka, Norka... Obsazení hostelové dormitory;-) Cestování spojuje národy!!! Zdravím ze Sevilly 👣🇪🇸🌍💫


Prchla jsem z tropického vedra a v poledne jsem se schovala. Tady to tak každý dělá, je přece siesta😂😂😂


Ležím v postýlce a je mi dobře, jsem tak nabitá dojmama, že vůbec nejsem unavená;-))). Holka z Korei spinká, je úplně hotová.

Mike, klučík z Amsterodamu (narozený v Číně;-), něco googluje v telefonu a plánuje novou cestu. Je hodně komunikativní, pořád by se chtěl bavit a už po miliónté mě vyruší z psaní. „Alex, já pořád nemůžu uvěřit tvému věku. Kroutí hlavou a směje se upřímně. Ženy stejně staré jako ty v Holandsku vypadají jako moje máma, je neuvěřitelné, jak "jsi mladá, i když na tebe číhá čtyřicítka"".


Jeho bezprostřednost je chytlavá a já bez ega (hahaha) jsem šťasná, že slyším pochvaly na mé fyzické tělo, jenž je stejně pružné a neposedné jako když jsem byla v pubertě;-))).

Už chápu mojí maminku, když se cítí polichocená, že vypadá jako moje sestra;-). A jak ráda slýchává jak dobře vypadá.


Na lichotky a komplimenty si moc nepotrpím, ale stejně je to příjemné, když všichni, které potkávám na cestě zpochybňují rok mého narození;-)))).

Takže je to o tom, jak se cítíte, jak působíte a že žádné datum v občance či na rodném listě na vaši vnitřní kráse nic neubere❤️❤️❤️

Ciťte se mladě a svižně a uvidíte, jak lehce je na světě♥♥♥


bottom of page