top of page

Poselství z Bali


S láskou nejdál dojdeš<3

K dnešnímu dni si článek KDE NA TO BEREŠ? přečetlo necelých 60 tisíc lidí, ale důvodem, proč to píši je, že chci poděkovat z celého srdce všem, kteří ho nasdíleli, lajkovali, srdíčkovali a komentovali.

Díky vám se dostal širší vrstvě lidí, a tak se možná částečně odplaví vlna závisti a dostaví se pochopení či souznění s našimi životy (těmi, co přesně nezapadají do škatulky představ mainstreamového okolí a stereotypně zaostalých přesvědčení:-)). A navzájem pochopíme, že svobodnou vůlí dosáhneme mnohé!

A proto vás všechny prosím, sdílejte, lajkujte a komentujte příspěvky těch, co vám promlouvají do srdcí nebo vyjadřují veřejně a vy cítíte to stejné, odměníte tak jejich vynaloženou energii. Jejich úsilí se tak splatí;-). Oni si to velmi zaslouží. Jsou to obyčejní lidé, kteří se snaží a dávají ze sebe to dobré, dělí se o svou duši a vydávají veřejně na pospas svoji kůži. A to se cení! Žijí v upřímnosti přítomnosti a vlastním příkladem ukazují, že když budeme sví a vždy vydáme ze sebe to nejlepší, tak nám tady bude dobře:-))).


Všímejme si lidí, co z mála vykřešou maximum radosti a zkušeností, oceňujme ty, co tvoří z prdu kuličky, protože to jsou skutečně bytosti tělem i duší! Přestaňme obdivovat pseudo celebrity, jež nám nic nedávají a jen si na něco hrají.

Pravda je v životní moudrosti, kličkách v trajektorii žití a nejstatečnější jsou ti, co se nebojí sdílení, ale naopak svým příkladem povzbuzují ostatní. A pak se ti osamělí či nepochopení necítí tak sami;-). Dáváme jim naději, povzbuzení a tyto dary by měly být živeny a náležitě odměněny. A možná i ti, co se cítí méněcenní či zapomnění ze sebe vyždímají to nejlepší, protože vidí, co jiní dokázali. Tato vzájemná podpora a souznějí jsou v dnešní době to nejdůležitější a nejpotřebnější. Pochopit, že jsme všichni na stejné lodi a máme stejné příležitosti, ale prioritní je motivace a tu buď máme v sobě, nebo potřebujeme druhé, aby nás nakopli či postrčili. A když místo zášti, závisti a nenávisti budeme k sobě chovat sympatie a láskyplné porozumění, tak se celá společnost diametrálně promění a bude nám hej na Zemi♥♥♥


A to je mé dnešní poselství, s láskou a úsměvem

Vaše Alexka


bottom of page