top of page

Osudné osmičky 8.8.2018


Svět nám leží u nohou, když si to člověk dovolí


UŽ JE TO TADY, OSUDNÉ OSMIČKY 8.8.2018 DNESKA SE KONEČNĚ UVIDÍME, UŽ SE NA VÁS NESMÍRNĚ TĚŠÍM❣️❣️❣️


Datum 8.8.2018 pro první přednášku jsem vybrala záměrně. Osmičky jsou kotvící, uzemňující, ale taky symbolicky jsou průpravou nekonečna. Nekonečna možností, příležitostí a bezuzdné a nikde nekončící snové reality. Nehledě na to, že mají v naši zemi obrovskou historii;-))).


Uvědomila jsem si, kde jsem před deseti lety byla a virtuálně jsem na sebe pohlédla do zrcadla. V roce 2008 jsem byla mdlá, náladová, vystresovaná, ustavičně nemocná, frustrovaná, zakaboněná, podrážděná, nespokojená, eneregticky prázdná, mentálně vyhořelá a duševně vyprahlá. I přes to, že jsem všechno měla.... Vůbec jsem nevěděla, co bych si přála, co bych od života chtěla a jak bych s ním co nejlépe naložila. Prostě a jednoduše jsem psychicky živořila a neustále se patlala v minulosti a řešila nesmysly. Nevěděla jsem zbla, co je to pokora, vděčnost, skromnost a střídmost. Marnotratně jsem žila, konzum svými nákupy podporovala, ale stejně jsem nebyla šťastná. Ty stavy panické nespokojenosti a disharmonické nenaplněnosti mě děsily. To nemůže být stav bytí, který má být příjemným žitím. Ozývalo se volání!!! Úpěnlivé a prosebné, jako hlas vystrašeného bezmocného dítěte. Tak tedy NE!!!


Tenkrát jsem šla hodně do sebe, četla jsem, vzdělávala, abych podchytila, v čem tkví ta palčivá rána, co ze mně dělá bezduchého robota. Vždyť já nic necítila, žádnou vášeň, radost, ta tam byla spontánnost a temperamentní živelnost. A protože jsem s tím sama nic nedělala, tak Ruka Osudu zasáhla, abych se probrala;-))). Je vlastně skvělé, že když to opravdu potřebujeme, stejně nás vždycky někdo nebo něco nakope do prde.., abychom se vzpamatovali a čas nemarnili;-).


Éra snového života trvá skoro devět let a jak jsem začínala, jak vše prožívala, kam směřovala, to je obsáhlé téma, které poprvé odhalím naživo před publikem právě dneska. Nemám ambice se vychloubat, spíš vše odvykládám bez příkras;-))).


Abyste věděli, že jakkoli můj Osobní příběh vyzní, že pokud taky toužíte plnit si své sny, že to dokážete i VY❣️❣️❣️ To je záměrem mého vystoupení, motivovat lidi, aby se nebáli, nelenili, na místě nepřešlapovali, ale šli si za svými sny, protože v nich se skrývá naplnění a mnohdy i osobní poslání.


Těším se na všechny a věřím, že společně vytvoříme tolik láskyplné a exkluzivní energie, že nás to náležitě nabije a budeme plní života, odhodlání a chuti plnit si své nejtajnější či dětinské sny🤗🤗🤗. To je mnou primární motivací jít s kůží na trh aby i ostatní lidé byli šťastní😁😁😁.


Na viděnou se těší Vaše Alexka, která díky vám nebude dneska sama hahaha❤️❤️❤️



bottom of page